Familieshoots

Want ze worden zo snel groot

Wil jij graag mooie foto's van jouw gezin of een foto van de (klein)kinderen voor opa en/of oma? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

In mijn fotoruimte in Ilpendam (Noord-Holland) maak ik foto's van gezinnen en families. De foto's zijn altijd met een witte achtergrond en in kleur.

Tijdens de shoot maken we foto's van het hele gezin, de kinderen samen en ieder kind alleen. Uiteraard kunnen er naar wens ook andere foto's gemaakt worden.

Een fotoshoot duurt ongeveer een half uur. Je ontvangt de foto's vervolgens binnen 10 dagen. Hieronder kun je een aantal voorbeelden bekijken.

Tarieven

Geen extra kosten achteraf

Voor een fotoshoot tot en met 4 personen betaal je € 100,-. Hiervoor krijg je de 12 mooiste foto's via Wetransfer toegestuurd.

Het bedrag is inclusief de foto's in hoge resolutie. Je kunt zelf kiezen hoe vaak en waar je de foto's afdrukt.

Voor iedere extra persoon betaal je € 10,-. Uiteraard ontvang je dan ook meer foto's. Wanneer je bijvoorbeeld met 8 personen komt, ontvang je 20 foto's.

In mijn fotoruimte kan ik maximaal 6 volwassenen (of grotere kinderen) fotograferen en maximaal 8 kinderen (of 4 volwassenen en 4 kinderen).