Of het nu gaat om blogs, social media teksten, nieuwsberichten, webteksten, (publieke) jaarverslagen of artikelen voor magazines; hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Eventueel aangevuld met beeld

Ik heb niet alleen jarenlange ervaring met het maken van content, ook de fotografie kan ik verzorgen. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld een foto bij een artikel of ervaringsverhaal wilt plaatsen. Je hoeft mij alleen maar te briefen en ik ga op pad en regel de rest. Handig toch?

Voorbeelden van mijn werk:

Interviews duurzaamheid gemeente Purmerend

De gemeente Purmerend vroeg mij verschillende interviews te doen voor de week van de duurzaamheid.

Bekijk een voorbeeld

Publieksjaarverslag OLVG

Voor OLVG schreef ik verschillende artikelen voor het publieksjaarverslag 2020 en 2021 en verzorgde ik de eindredactie.

Bekijk het jaarverslag 2021

Patientverhalen BovenIJ

Voor BovenIJ interview ik patiënten over hun ervaring met het ziekenhuis. Ik fotografeer de patiënt ook zodat er een mooie foto bij het verhaal staat.

Bekijk een voorbeeld

Jubileummagazine Medisch Centrum Jan van Goyen

In verband met het 30-jarig bestaan van Medisch Centrum Jan van Goyen maakte ik een jubileummagazine voor medewerkers, patiënten en verwijzers.

Bekijk het magazine

Te Gast magazine van Westfriesgasthuis (nu Dijklander)

Voor het magazine 'Te Gast' van het Westfriesgasthuis (nu Dijklander) schreef ik diverse artikelen en maakte ik de bijbehorende foto's.

Bekijk het magazine

Advertorials Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Esthetisch Centrum Jan van Goyen staat iedere maand met een advertorial in het magazine Zie Oud Zuid. De teksten en foto's hiervoor verzorg ik.

Bekijk een voorbeeld

Magazine ILPENDAM

Voor de inwoners van Ilpendam maakte ik drie jaar lang een magazine. Ik verzorgde het magazine van A tot Z, alleen de vormgeving besteedde ik uit.

Bekijk een voorbeeld